Viking rent - O nama

Viking rent - Vaš pravi izbor rent a car agencije

Viking Rent a car agencija se prethodnih godina pozicionirala kao firma od poverenja i kvaliteta. Zahvaljujući našoj profesionalnošći i okrenutosti zahtevima klijenata, uspeli smo da stvorimo bazu lojalnih klijenata koji su naša najbolja preporuka. Viking rent nudi standardne vidove najma vozila kako za fizička lica tako i za pravna lica. Klijenti mogu izvršiti rezervaciju putem telefona ili jednostavno preko online formulara na našem web sjatu.

Bilo da želite da iznajmite vozilo na jedan dan ili dugoročno, postoje obe mogućnosti. I budite sigurni da za koju god opciju da se opredelite čekaju vas tehnički ispravna, pouzdana i komforna vozila kako ekonomske tako i luksuzne klase.

Bilo da želite da iznajmite vozilo na jedan dan ili dugoročno, postoje obe mogućnosti. I budite sigurni da za koju god opciju da se opredelite čekaju vas tehnički ispravna, pouzdana i komforna vozila kako ekonomske tako i luksuzne klase.

Kada je u pitanju preuzimanje vozila praksa je da se to izvršava u našim poslovnicama, međutim na zahtev klijenata preuzimanje se može izvršiti na bilo kojoj drugoj adresi na teritoriji Srbije. Cena dostave vozila na zahtevanoj adresi se posebno naplaćuje. Dodatno tome, nudimo posebne pogodnosti za dugoročna iznajmljivanja koje zavise od tipa vozila kao i za period iznajmljivanja za koji se odlučite. Ukoliko Vam je tako nešto potrebno, pružamo i usluge jednosmernog najma kako domaćeg tako i međunarodnog. Ta usluga se dodatno naplaćuje kao i angažovanje našeg vozača ukoliko Vam je potreban.

Ako vam trema nešto više od samo gradskog automobila koji će vas odvesti sa jednog mesta na drugo nudimo i luksuzne automobile za svečane prilike.

Image Image
Lokacija
zaposlenih
nova vozila
vozila

Sva navedena vozila koja se nalaze u našem posedu su visokog kvaliteta, a pritom i klimatizovana i opremljena najsavremenijom opremom. U skladu sa pravilima propisanim od strane proizvođača sva vozila održavamo i servisiramo, a poseban akcenat stavlja se na urednost i čistoću vozila. Sva dodatna oprema kao što je dodatno sedište za dete ili GPS uređaj možete iznajmiti posebno i preuzimaju se u prostorijama naše agencije na vaš zahtev. Naša flota se sastoji od:

  • Opel ASTRA 1.4 benzin
  • Renault CLIO 1.2 benzin
  • Dacia SANDERO 1.0 benzin

Zbog čestih špiceva u sezoni i velikoj potražnji vozila, preporučujemo da blagovremeno izvršite rezervaciju kako bi odmah po dolasku u Srbiju mogli da pruzmete automobil. Online rezervacija na našem sajtu je odličan način da blagovremeno rezervišete vozilo.