Viking rent - Dodatna oprema

Dodatna oprema koju možete iznajmiti u agenciji Viking rent

navigacija za kola iznajmljivanje

Navigacioni uređaj

GPS uređaj pružiće vam sigurnu navigaciju po lokalnim, magistralnim i autoputevima. Kompletna navigacija na gotovo svakom svetskom jeziku, kao i brzo postavljanje, garancija su da ćete uvek uz sebe imati partnera koji zna put do odredišta. Uz Viking rent navigacione uređaje otkrijte ugodnu vožnju bez stresa – pronađite svaku adresu, restoran ili hotel bez papirnih mapa ili zapitkivanja prolaznika!

600 din. po danu Rezervišite sada
wi fi internet rent a car srbija

Wi-Fi uređaj

Internet pristup u pokretu s mobilnim WiFi uređajem! Želite otići na odmor ili put znajući da vam telefonski račun neće biti ogroman? Frustrirani ste zaustavljanjem na pumpama, i hotelima da bi dobili Wi-Fi signal? Imamo rešenje za Vas... Iznajmite prenosni Wi-Fi uređaj! 3G modem i bežični ruter u jednom uređaju. Povezuje se sa svim pametnim telefonima, prenosnim računarima i tabletima, zapravo možete koristiti do 5 uređaja u bilo kojem trenutku. Plus uštedeti na roaming troškovima!

600 din. po danu Rezervišite sada
rent a car sediste za decu

Sedište za decu do 18kg

Auto sedišta su po zakonu u Srbiji obavezna i namenjena su deci za bezbednu vožnju od rođenja do 18 kg. Kada je dete težine od 0 do 10 kg, dečije sedište treba biti okrenuto prema sedištu, a kada dete ima težinu od 10 do 18 kg sedište treba biti okrenuto prema putu. Dečije sedište ima sigurnosni sistem, vezivanja i pojačanu bočnu zaštitu, a može se jednostavno podesiti po veličini i želji deteta.

600 din. po danu Rezervišite sada
rent a car sediste za decu

Sedište za decu od 4 do 12 godina.

Po zakonu Republike Srbije sva deca do 12 godina moraju prilikom vožnje u kolima da budu u specijalnom sedištu u kojem se dete veže sigurnosnim pojasam. Sedište je predviđeno za težinu od 15-36 kg i uzrast od 4-12.

600 din. po danu Rezervišite sada